1% az élet méltóságáért - köszönjük! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: WebLION   
2008. október 18. szombat, 16:53

Adószámunk: 18937954-1-19

A Fehér Galamb Hospice Alapítvány eddigi fennállása ótan 1%-os felajánlásokra még nem volt jogosult, de a 2007-es évben reméljük, hogy az Alalpítványnak szánt adományok már eljutnak szervezetünkhöz. Támogatóink neve nem derül ki a számunkra, ezért ezúton mondunk köszönetet mindenkinek, aki mellénk állt, mellénk áll és a gyógyíthatatlan betegekért végzett munkánkat támogatásra méltónak tartja. A beérkező összeget a Fehér Galamb Hospice Alapítvány fenntartására fordítjuk.

Alapítványunk több mint két éve működő kiemelten közhasznú szervezet, ezért elfogadhatja a Magyarországon adózók jövedelemadójának 1 %-át. Ez a lehetőség kiemelkedő a civil szervezetek és a segíteni vágyó emberek számára egyaránt. A felajánlott sok kis 1 % összeadódva jelentős bevételt jelenthet, miközben az 1%-ukat felajánlók anyagi veszteség nélkül támogathatják a nekik tetsző célt. Ha Ön nem ajánlja fel adója 1%-át, ezt az összeget ugyanúgy be kell fizetnie, csak azt nem egy civil szervezet, hanem a központi költségvetés használja fel.

Segítségét megköszönve kérjük, tegyen a nem gyógyítható betegek ellátásáért, ajánlja fel adójának 1%-át a Fehér Galamb Hospice Alapítvány javára!

Adószámunk: 18937954-1-19

Letölthető, kitöltött rendelkező nyilatkozat: http://www.nonprofit.hu/szerv/nyilatkozat/3555.html

Hogyan ajánlhatom fel adóm 1%-át? Útmutató adófizetőknek:
http://www.nonprofit.hu/egyszazalek/utmutato/ado.html

 

Módosítás: ( 2011. június 27. hétfő, 05:03 )
 

Jelenlévők

Oldalainkat 4 vendég böngészi

Belépés